Tisztújító közgyűlés az újbezdáni tűzoltóknál

0
91
06-ujbzd

Február 23-án, szombaton tartotta tisztújító közgyűlését az újbezdáni Önkéntes Tűzoltó Testület. Közgyűlés megerősítette posztján Kovács Róbert elnököt.

Az újbezdáni Önkéntes Tűzoltó Testület hét végén tartott ülésén elsőként a beszámolók hangzottak el. Elmondták, hogy a múlt évben öt esetben kellett kivonulniuk, ebből három tűzesethez. Mint minden évben, az idén is rész vettek versenyen, nagy elismerés számukra, hogy az egyesület veteráncsapata ezúttal is dobogós helyen végzett.
– A fiatalabb csapatunk sem marad el teljesítményével a veteránok mellett, idén szeretnénk a gyerekek körében is népszerűsíteni ezt a tevékenységet, nagyon fontosnak tekintjük az utánpótlás-nevelést. Ami a felszerelésünket illeti, igyekszünk folyamatosan pótolni, felújítani. Most a tartálykocsi elé egy traktort szeretnénk beszerezni, amit természetesen nemcsak a tűzeseteknél és kivonulásoknál, hanem más esetekben is használhatnánk. Ezenkívül továbbra is szorgalmazzuk az együttműködést, a környező települések hasonló célú szervezeteivel, valamint a civil közösségekkel – mondta el lapunknak Kovács Róbert a testület régi-új elnöke.

 

{fcomments}