Önálló vállalkozásban látja a jövőjét

0
93
10-hasznaltruha

A gazdasági válság hatására egyre többen döntenek a saját vállalkozás mellett. Az újbezdáni Horvát Mónika több mint féléves hiábavaló munkahelykeresés után úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsa irányítását és önálló vállalkozást indít. Március 1-jén nyitja meg Pélmonostoron használtruha-kereskedését.

A Horvát Munkaközvetítő Hivatal nyilvántartásából évről évre egyre több olyan munkanélküli kerül le e nyilvántartásról, aki önfoglalkoztatottként, saját vállalkozás nyitásával próbálnak meg boldogulni. Így volt ezzel az újbezdáni Horváth Mónika is, aki már több mint fél éve hiába keresett munkát.10-Hasznaltruha-1

– A több hónapos eredménytelen munkahelykeresés után, úgy döntöttem, hogy kezembe veszem a sorsom irányítását és nyitok egy üzletet. Kicsit utánanéztem, hogy mi is az, amire mindenképp szüksége van az embereknek, még ilyen nehéz körülmények között is. Ruhára mindenkép szükség van, és mivel manapság az emberek szinte mindenen spórolnak, a használt ruhák mellett döntöttem. Persze a minőség is számít. Ma már nem ciki használt ruhaneműt viselni. Találtam egy jó beszerzőt is, aki extra jó minőségű ruhákat importál Horvátországba. Az áru Hollandiából és Németországból érkezik. Az üzletemben minden korosztálynak valót kapni lehet majd, a női és férfiruházat mellett babaholmik is lesznek – mondja Mónika.

Az üzlet március egytől tart majd nyitva a MONIKA SECOND HAND SHOP néven Pélmonostoron, a Kralja Tomislava 36/A alatt. Hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között várja a vásárolókat, szombaton pedig 8 és 13 óra között.

 

{fcomments}