Közgyűlés a Várdaróc labdarúgó-egyesületben

0
37

Múlt szombaton tartották meg a Várdaróc Labdarúgó-egyesület évi közgyűlését, melyen tisztújításra is sor került, és többek között szó volt egy nyári edzőtáborról is, amely a fiatalok bevonását célozná meg.

A közgyűlésen elnöknek ismét Kis Attilát választották meg, és a végrehajtó bizottságot is a régi tagok alkotják.

A beszámolóban elhangzott, véget ért a bajnokság a megyei másodosztályban, a várdaróci csapat 3. lett.

Kis Attila köszönetét fejezte ki a klub nevében Jankovics Róbert parlamenti képviselőnknek, a Bellyei járásnak, a bellyei kommunális vállalatnak, a Darócz és a Citadella éttermeknek, illetve Molnár Róbertnek, akik anyagilag vagy munkájukkal támogatták a csapatot.

Azt is elmondta, az elmúlt években a klubház és a pálya körüli rész rendezésére került sor, fasort ültettek a pálya köré, és befestették az épület külső falait.

Az edzések az oroszországi világbajnokság után kezdődnek, amikor ismét úgy látnak munkához, hogy a lehető legjobban szerepeljenek majd.

Legközelebbi programjuk az augusztusi emléktorna lesz az elesett várdaróci honvédők tiszteletére, akik a helyi labdarúgócsapat tagjai is voltak.

Kis Attila a klub terveiről is beszámolt lapunknak.

– Sajnos kevés a fiatal a csapatban, ezért azt tervezzük, hogy a nyáron edzőtábort szervezünk, melyre a helyi és környékbeli falvak tizenéves fiataljait várjuk, akikkel egy, a fiatalokra specializálódott edző foglalkozna majd – nyilatkozta lapunknak a Várdaróc labdarúgó-egyesület régi-új elnöke, hozzátéve, a nyáron „összeverbuvált” fiatalokból őszre csapatot indítanának.