Idén is volt családi nap Kopácson

0
46

A HMDK kopácsi alapszervezete múlt vasárnap családi napot szervezett a helyi focipályán. A szülők és gyerekek szórakoztató családi játékoknak köszönhetően pihenhették egy kicsit ki a mindennapi hajtást.

A családi nap célja, hogy mindenki jól érezze magát, korosztálytól függetlenül. Ugyanakkor remek alkalom arra is, hogy szorosabbra fűződjenek a kapcsolatok, hogy a családtagok, barátok, ismerősök, illetve a település lakói még jobban megismerjék egymást.

A HMDK kopácsi alapszervezetének elnöke, Farahó Zsolt szerint mindenkinek szüksége van a hétköznapok taposómalma mellett egy kis lazításra, amikor a családjával töltheti a napot.

– Olyan játékokat, programokat válogattunk össze, amelyekben gyerekek és felnőttek együtt tudnak szórakozni. Sajnos egyre ritkábbak az ilyen alkalmak, talán azért is ennyire népszerű ez az összejövetel. A hőség ellenére minden csapat végigcsinálta a feladatokat, és a focimeccseket is le tudtuk játszani.

Külön öröm számunkra, hogy idén légvárat is tudtunk biztosítani a gyerekeknek – nyilatkozta Farahó Zsolt, a kopácsi HMDK-alapszervezet elnöke.

Az összejövetelt a zágrábi Kisebbségi Tanács támogatásából valósították meg.