Hazánkban is világít az online turizmus szentjánosbogara

0
334

A Fireflies turisztikai fogadóportál segítségével nemcsak a lehető legolcsóbban utazhatunk a világon bárhova és foglalhatunk szállást, hanem üzleti lehetőséget is nyújt mindazoknak, akik minőségi életvitelre, többletjövedelemre, fejlődésre vágynak. A Fireflies-ban a kiskőszegi Ginder Anita is látott fantáziát, aki szeretné a horvátországi érdeklődőkkel is megismertetni a világszinten elismert rendszert.

A svájci székhelyű Swiss Halley AG részvénytársaság 2014-ben hozta létre a Fireflies (jelentése: szentjánosbogár) nevű turisztikai foglalóportált, amely a világ legnagyobb trendjei közül hármat is ötvöz: a turizmust, az otthonról végezhető vállalkozási formák elterjedését és az online kereskedelmet. Direkt ajánlói rendszerén keresztül értékesíti utazási szolgáltatásait, melyek a legmodernebb online technológiák segítségével könnyen, gyorsan és bárhonnan igénybe vehetők.

Turisztikai jelentősége stabilan növekszik, ezáltal globális vállalattá nőtte ki magát. Utazói a világ több mint 190 országából élvezhetik a kedvezményeit. Online szállásfoglalási rendszerében több mint félmillió szálloda, repülőjegy-foglalási rendszerében pedig közel ezer légitársaság szerepel. A Fireflies-on keresztül szállást, repülőjegyet, transzfereket foglalhatunk, jegyeket vásárolhatunk különböző programokra, bérelhetünk autót és utasbiztosítást is köthetünk.

Az utazási piacon versenyképes árakon dolgozik, és ami a legfontosabb, hogy közösségi formában  működik, ami azt jelenti, hogy ha másnak elmeséljük az élményeinket, és ismerőseink is a Fireflies-on keresztül utaznak, akkor ezt a cég különböző jutalékokkal és bonuszokkal honorálja, melyek utazási kedvezményekre jogosítanak, ráadásul, ha jobban belelendülünk, még pénzt is kereshetünk vele.

A Fireflies Magyarországon már bizonyított

A Fireflies Magyarországon már befutott, számos sikeres üzleti partnert nevelt ki, akik tovább terjesztik a rendszer jó hírét. A kiskőszegi Ginder Anita is lehetőséget látott a rendszerben. Most már nemcsak utazik neki köszönhetően, hanem üzletszerűen is foglalkozik vele, és szeretné a horvátországi érdeklődőkkel is megismertetni. Az első lépés már megtörtént, az eszéki Waldinger Hotelben múlt szombaton Bódi Gábor, a Fireflies magyarországi képviselője tartott prezentációt.

Ginder Anita Budapesten szerzett diplomát a vendéglátóipar és idegenforgalom területén, jelenleg a kiskőszegi Zöld-szigeten foglalkozik nyaralók kiadásával. Összesen tizennégy főt helyezhet el egyszerre, az év minden szakában érkeznek hozzájuk vendégek.

Néhány hónapja ismerkedett meg a Fireflies rendszerrel, amely gyorsan felkeltette az érdeklődését.

Ginder Anita

– A Fireflies jelentőségét a turizmusban dolgozók számára nem kell magyarázni. A szolgáltatás révén nemcsak arra kapunk lehetőséget, hogy a világon egyedülálló módon, nagyker árakon foglaljunk szállást és olcsóbban juthassunk el a világ bármely pontjára, hanem üzleti lehetőséget is nyújt mindazoknak, akik minőségi életvitelre, többletjövedelemre, fejlődésre vágynak. Számomra egyértelmű volt, hogy ezt a világszinten elismert rendszert el kell hoznom Horvátországba is, és be kell mutatnom az itteni embereknek, hiszen ebben bárki megtalálhatja a számítását – nyilatkozta lapunknak Anita.

Évek óta tevékenykedik a turisztikai szektorban, szeretne segíteni az embereknek, hogy minél többen részesüljenek azokból a kedvezményekből és lehetőségekből, amelyeket a Fireflies kínál.

Ezúton is felhívja mindazok figyelmét, akik utazóként ismernék meg a Fireflies-rendszert, vagy akik kihagyhatatlan karrier- és üzleti lehetőséget keresnek, hogy nála érdeklődhetnek a részletek iránt a 099/2318566-os mobilszámon, vagy az anita.ginder@gmail.com e-mail-címen.