Gyerekszáj: karácsonyi kívánságok

0
187
10-gyerekszj

A karácsony a gyerekeknek okoz a legnagyobb örömet, akik ilyenkor nagyon várják a Jézuskát vagy a Télapót. Ez a csúzai óvodásokra is vonatkozik, akik műsorral is készülnek. Betlehemezni fognak és verseket is tanulnak erre az alkalomra. Az ovisok mellett az alsó tagozatosok számoltak be karácsonyi kívánságaikról.

Camai Mia Ivona: Karácsonykor én is segítek anyukámnak a sütésben. Nagyon várom már a Jézuskát, akitől babát szeretnék kapni.

Mijatović Niko: Mi együtt szoktuk díszíteni a karácsonyfát. Idén egy játék traktort szeretnék. A Télapó is jön majd az oviba, akit nagyon várok már.

Nagy Martina: Én mindig lerajzolom a karácsonyi kívánságomat, idén egy babát rajzoltam.

Máté Ádám: Karácsonykor a Jézuska született Betlehemben, amit az oviban is megünnepelünk. Levelet is írtunk a Télapónak. Én egy játék mentőautóra vágyom.

Nagy Alexandra: Az oviban csináltunk közösen egy adventi naptárt, amiben édesség van, és minden nap kap belőle valaki.

Fica Lili: Én egy tündéres mesekönyvet szeretnék kapni. Azért várom a karácsonyt, mert ilyenkor együtt van a család. Sokat segítettem a mamának a sütik elkészítésében.

Jakšić Teo: Én egy Beyblade-pörgettyűt szeretnék kapni a Télapótól, nagyon várom már, hogy jöjjön.

Mihalić Paula: Idén egy Muffin-babát szeretnék kapni a Jézuskától. A karácsonyi kalácssütésben különösen a tésztaszaggatást szeretem.

Morak Mateo: Én már régóta szeretnék egy távirányítós bágert, remélem, hogy azt hoz a Télapó.

Morak Leonard: Versenyautó-pályát szeretnék kapni a Jézuskától. Azért szeretem a karácsonyt, mert olyankor tortát sütünk anyával meg az öcsivel, és apa se dolgozik, így otthon vagyunk mindannyian.

 

{fcomments}